Inaugurada la nova seu

El divendres vam inaugurar el nou local de la penya Cèltic Submarí amb l’ assistència de gran part dels socis. El local estava ple i al carrer no hi cabia més gent!

El president de la penya Ernesto Boaixader juntament amb el tècnic del Villarreal Marcelino García Toral, van ser els encarregats d’inaugurar la nova seu amb el simbòlic tall de la cinta.

Durant l’acte es va fer entrega d’un  trofeu a l’entrenador Marcelino i als seus ajudants Rubén Uría i Ismael Fernández, en agraïment pel suport donat al projecte «Units per l’esperança».

Acte seguit la festa es va prolongar …

Leer más

Inauguració del nou local

20a4396dd9583554b23c5080e6dd70b6Per fi ha arribat el moment!. El pròxim divendres 16 d’octubre, a les 20:00h farem la inauguració del nostre nou local situat al carrer Solaes 18 (antic Canal Street / Club de la comèdia).

Aprofitarem per fer un acte de agraïment al entrenador Marcelino García Toral i als membres del cos tècnic del Villarreal CF per el suport que va donar al projecte Units per l’Esperança.

Este acte està obert a tots el socis i amics de la penya Celtic Submarì. Vos esperem a tots i porteu als vostres amics!

Leer más

Escoleta de Pasqua

Per a auestes vacances de Pasqua, la penya Celtic Submarí i Wanda Parc, organitzen la Escoleta de Pasqua per a xiquets de 3 a 12 anys de edat. El preu es de 50€ per a socis i de 60€ per el no socis. Amb el preu està inclòs el material didàctic, una samarreta i esmorçar saludable totes les dies.

Activitats:

  • Mones de Pasqua
  • Manualitats
  • Visita al Madrigal
  • Karts al parc Vial
  • Eixida a l’Ermita
  • Esmorçars saludables
  • I moltes cose mès…

Mes informaciò: www.wandaparc.com

Leer más

Glasgow Celtic and Villarreal FC supporter’s clubs get-together

CELTIC SUBMARI IN VILA-REAL INVITES YOU TO THE MEETING OF CELTIC FANS WHICH WILL BE HELD IN OROPESA, SPAIN

“United in Hope” our project for boys with cancer needs your help.

 

Hello friends,
We are pleased to contact you again.
In our memories we will always have those good times spent in Villarreal and also those great moments shared during our visits to Glasgow, in the football fields as well as at parties or events in Benidorm. Now we turn to you with the hope of your help for a good cause. This year we are celebrating …

Leer más