I Concentraciò de Batucades Solidària

cartellBatucadaLA PENYA CÈLTIC SUBMARÍ I BATUCADA SAMBALEA VOS CONVIDEN AQUEST DISSABTE A LA I CONCENTRACIÓ DE BATUCADES SOLIDÀRIA A BENEFICI DEL PROJECTE UNITS PER L’ESPERANÇA.

La Penya Cèltic Submarí i Batucada Sambalea conviden a tots els xiquets/es i veïns/nes de Vila-real a participar el pròxim dissabte 24 de Maig en la Primera Concentració Solidària de Batucades i que té com a finalitat recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels xiquets malalts de càncer.

Aquesta concentració benèfica s’emmarca dins del projecte Units per l’Esperança amb el qual la Penya Cèltic Submarí, amb la col·laboració del Villarreal CF, pretén celebrar el seu 10é aniversari, i al qual s’han adherit Batucada Sambalea i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vila-real.

El projecte Units per l’Esperança, proposat per ASPANION (Associació de Xiquets de Pares Oncològics), pretén finançar una línia d’investigació que permeta a molts dels menuts superar la seqüela de la infertilitat, que afecta molts malalts una volta superat el càncer, pels tractaments agressius que reben ( radioteràpia o quimioteràpia) per tal de superar la malaltia. Aquesta investigació es durà a terme pel personal de la Unitat d’oncologia Pediàtrica de l’Hospital La FE, que ja ha obtingut resultats positius amb xiquetes.

Així, i dins dels actes previstos, este dissabte 350 percussionistes participaran en la primera concentració de Batucades, que omplirà de festa i activitats la nostra ciutat.

En total són 11 batucades, provinents des de Barcelona fins a Alacant, La concentració consta de tot un seguit d’activitats obertes de manera gratuïta a tots aquells que vulguen participar.

Activitats i horaris:

– 9.30-13:00.- A la Plaça del Rei Jaume I tallers de pintacares, percussió, unflables i  kàrting

Puchol amenitzarà l’espera.

– 17:00.- Rua des de la Plaça del Rei Jaume I a la Plaça Major, on l’speaker Raul

– 18:00.- A la Plaça Major, concert de totes les Batucades participants amb sorpreses i actuació especial de Batucada Sambalea.

– 20.30-23:00.- Disco-mòbil a la Plaça Major

Gràcies per la vostra participació i solidaritat.

NO VOS HO PODEU PERDRE!!!

PARTICIPEU!!

logosrBatucada

No se admiten más comentarios