3ª cursa solidaria per parelles

III_cursa_iol

 La penya Celtic Submarí organitza, amb la col.laboració de l’Il.lustrisim Ajutament de Vila-real i altres entitats, la III Cursa solidària per parelles Celtic Submari”, a benefici de la Associació Espanyola Contra el Càncer Junta Local Vila-real,i que forma part del Circuit de Carreres Populars de Vila-real.

El recorregut de la cursa es podrà completar tant corrent com caminant i en ella podrá participar qualsevol persona, sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat.

Article 2

 La distància de la cursa será de 6 km. El recorregut transcorrerà sobre un circuit mixte d’asfalt i camí de terra, que haurà de ser cobert totalment pels atletes participants i estarà cronometrat amb sistema de xip.

Article 3.

La finalitat de la cursa és que la prova es realitze per parelles, de forma que els dos components arriben junts a meta. No obstant això, la cursa també es podrà realitzar de manera individual, però aquesta modalitat no es premiarà.

 

Article 4.

La prova tindrà lloc el dia 11 de juny de 2016 a les 19.00 hores, amb eixida i arribada al Camí de l’Ermita, enfront del pavelló Campió Llorens. El temps màxim per a completar el recorregut de la cursa será de quaranta cinc (45) minuts.

Article 5.

La inscripció a la prova tindrà un preu de 5 € per participant (10 € per parella), i es podrà fer als següents punts:

  • A1F Sport, Carrer del Mestre Goterris, 5 baix (Vila-real)
  • Deportes Eva,, Raval de Sant Pasqual,19 (Vila-real)
  • Esport-2, Carrer de Torrehermosa, 23 (Vila-real)
  • 42ypico, Carrer del Comte Pestagua, 1 (Castelló de la Plana)
  • En líniawww.42ypico.es

El termini de inscripcions será del 9 de maig fins al 7 de juny . No s’admetran inscripcions fora d’aquest termini ni el dia de la cursa.

El lliurament de dorsals i bossa del corredor s’efectuarà el 10 de juny de 18:30 a 20:30 h a la seu de la Penya Celtici Submari (Carrer Solaes, 16. Vila-real) i el dia de la prova de 17.00 a 18.30 h a la plaça del Llaurador.

Existirà un Dorsal 0 per a que totes aquelles persones que vulguen col.laborar amb la finalitat de la prova, puguen aportar el seu donatiu sense necessitat d’inscriure’s a la cursa.

Article 6.

Les categories de la prova serán les següents:

  • Parella masculina
  • Parella femenina
  • Parella mixta

L’organització obsequiarà amb trofeus als tres primeres classificats de cada categoria. També s’entregarà un trofeu especial a la parella de més anys, sumant l’edat dels seus components.

Per a determinar el temps oficial de cada parella es tindrà en compte el temps d’arribada a meta del seu segon corredor.

Pel que fa a la puntuació per a la classificació general del Circuit de Carreres Populars s’establiran dues classificacions, una masculina i una femenina, que s’ordenaran segons el temps d’arribada a meta. En el cas de les parelles masculines i femenines els dos membres de la parella rebran els mateixos punts. En el cas de les parelles mixtes, cada membre rebrà els punts que li pertoquen segons el lloc que ocupe en la classificació corresponent a cada sexe.

Article 7.

S’habilitarà un únic punt d’avituallament sòlid i liquid, que s’ubicarà a la zona de meta.

Article 8.

Els corredors disposaran de servei de vestidors i dutxes, que estaran situades al mateix pavelló Campio Llorens.

Article 9.

Els participants estaran coberts per una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil i una altra d’accidents proporcionades per l’organitzador. L’organització declina qualsevol responsabilitat dels danys físics o morals que durant la participació en aquesta prova puga un participant causar a si mateix o a tercers.

Article 10.

Els serveis sanitaris i d’ambulàncies se situaran a la zona de meta durant el temps que es considere necessari per part de l’organització.

Article 11

 Durant el transcurs de la prova els únics vehícles que podran fer el seguiment de la mateixa serán els propis de l’organització.

Article 12

. Part del recorregut de la cursa transcorre pel Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars. Els participants es comprometen a tindre una conducta respectuosa amb el medi natural i procuraran no deteriorar l’entorn natural. Es prohibeix tirar papers, plàstics o qualsevol altre tipus de residu al sòl.

Article 13.

Tots els participants, pel fet de prendre la sortida, assumeixen l’acceptació del contingut d’aquest reglament. L’organització declina qualsevol responsabilitat relativa als participants que realitzen la prova sense dorsal o sense haver formalitzat com cal la inscripció.

 

No se admiten más comentarios