4ª cursa solidaria per parelles

IV_cursa_inscripcionesREGLAMENT DE LA CURSA

Article 1.

La penya Celtic Submarí i la Fundació Manantial organitzen, amb la col.laboració de l’Il.lustrisim Ajutament de Vila-real i altres entitats, la “IV Cursa solidària per parelles Celtic Submari”, a benefici de la Fundació Manantial, i que forma part del Circuit de Carreres Populars de Vila-real. El recorregut de la cursa es podrà completar tant corrent com caminant i en ella podrá participar qualsevol persona, sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat.

Article 2.

La distància de la cursa será de 6 km. El recorregut transcorrerà sobre un circuit mixte d’asfalt i camí de terra, que haurà de ser cobert totalment pels atletes participants i estarà cronometrat amb sistema de xip.

Article 3.

La finalitat de la cursa és que la prova es realitze per parelles, de forma que els dos components arriben junts a meta. No obstant això, la cursa també es podrà realitzar de manera individual, però aquesta modalitat no es premiarà.

Article 4.

La prova tindrà lloc el dia 17 de juny de 2017 a les 19.00 hores, amb eixida i arribada al Camí de l’Ermita, enfront de l’Estadi de La Ceràmica. El temps màxim per a completar el recorregut de la cursa será de quaranta cinc (45) minuts.

Article 5.

La inscripció a la prova tindrà un preu de 5 € per participant (10 € per parella) fins el dia 11 de juny, i de 7 € per participant (14 € per parella) fòra d’aquest termini, i es podrà fer als següents punts:

• A1F Sport, Carrer del Mestre Goterris, 5 baix (Vila-real)

• Deportes Eva, Raval de Sant Pasqual,19 (Vila-real)

• Esport-2, Carrer de Torrehermosa, 23 (Vila-real)

• En línia: www.42ypico.es

El termini de inscripcions s’obrirà el dia 15 de maig i finalitzarà el dia 13 de juny per a les inscripcions en tenda, i el 14 de juny per a les inscripcions en línia (web). Les inscripcions que es facen fòra d’aquest termini no tindran dret a xip de cronometratge ni a bossa del corredor.

El lliurament de dorsals i bossa del corredor s’efectuarà el 16 de juny de 18:30 a 20:30 h a la seu de la Penya Celtici Submari (Carrer Solaes, 16. Vila-real) i el dia de la prova de 17.00 a 18.30 h a la plaça del Llaurador.

Existirà un Dorsal 0 per a que totes aquelles persones que vulguen col.laborar amb la finalitat de la prova, puguen aportar el seu donatiu sense necessitat d’inscriure’s a la cursa.

Article 6.

Les categories de la prova serán les següents:

– Parella masculina

– Parella femenina

– Parella mixta

L’organització obsequiarà a les tres primeres parelles de cada categoria. També s’entregarà un obsequi a la parella de més anys, sumant l’edat dels seus components. Per a determinar el temps oficial de cada parella es tindrà en compte el temps d’arribada a
meta del seu segon corredor.
Pel que fa a la puntuació per a la classificació general del Circuit de Carreres Populars s’establiran dues classificacions, una masculina i una femenina, que s’ordenaran segons el temps d’arribada a meta. En el cas de les parelles masculines i femenines els dos membres de
la parella rebran els mateixos punts. En el cas de les parelles mixtes, cada membre rebrà els punts que li pertoquen segons el lloc que ocupe en la classificació corresponent a cada sexe.

Article 7.

S’habilitarà un únic punt d’avituallament sòlid i liquid, que s’ubicarà a la zona de meta.

Article 8.

Els participants estaran coberts per una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil i una altra d’accidents proporcionades per l’organitzador. L’organització declina qualsevol responsabilitat dels danys físics o morals que durant la participació en aquesta prova puga un participant causar a si mateix o a tercers.

Article 9.

Els serveis sanitaris i d’ambulàncies se situaran a la zona de meta durant el temps que es considere necessari per part de l’organització.

Article 10.

Durant el transcurs de la prova els únics vehícles que podran fer el seguiment de la mateixa serán els propis de l’organització.

Article 11.

Part del recorregut de la cursa transcorre pel Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars. Els participants es comprometen a tindre una conducta respectuosa amb el medi natural i procuraran no deteriorar l’entorn natural. Es prohibeix tirar papers, plàstics o qualsevol altre tipus de residu al sòl.

Article 12.

Tots els participants, pel fet de prendre la sortida, assumeixen l’acceptació del contingut d’aquest reglament. L’organització declina qualsevol responsabilitat relativa als participants que realitzen la prova sense dorsal o sense haver formalitzat com cal la inscripció.

patrocinadors_3_cursa

No se admiten más comentarios