Qui som…

La Penya Cèltic Submarí naix l’any 2004 després del partit de Quarts de Final de la UEFA Europa League, que va creuar al Villarreal i al Cèltic de Glasgow, i on tot el poble i afició de Vila-real va poder viure un partit vibrant, on el resultat era important però més important va ser poder viure un partit sense cap tipus de violència i en el que pensem deu ser un esport COMPETÈNCIA i CONVIVÈNCIA.

Vam fer la presentació oficial de la penya el 7 de gener de 2005. En eixe moment erem 45 socis.

El mes d’abril de 2005, vam fer el nostre primer viatge a Glasgow, 107 persones, i vam conèixer l’esperit que envolta a eixa gran afició i no vam dubtar en seguir el seu exemple. A partir d’aquell moment la penya ha crescut i en estos moments hem format una gran FAMÍLIA, constituïda actualment per més de 650 socis, dels quals 170 són xiquets menors de 16 anys, que representen el nostre futur.

Els pilars en els que se fonamenta la nostra penya són tres: AMISTAT, SOLIDARITAT I DIVERSIÓ units tots pel futbol i els colors del Villarreal CF.

Fomentem l’AMISTAT en activitats molt variades com: ball,s cursos de cates, cursos d’anglès, viatges culturals i esportius, caminades, grup d’atletisme, grup de futbol, ….. , tenim algunes festes que celebrem anualment com: la festa de Nadal, la tradicional Llonganissada de Santa Caterina, el sopar de final de temporada, i la festa de les Maquinetes de Raure en les festes patronals de setembre….. ens reunim tots els divendres de l’any (excepte a l’estiu) per poder parlar i fer un aperitiu….. i per suposat que veiem tots els partits quan l’equip juga fora de El Madrigal al casal (baixos de l’edifici dels Lluïssos en l’avinguda de la Murà, 12 de Vila-real) i on sempre seràs benvingut/da.

Respecta a la SOLIDARITAT, col·laborem habitualment amb l’Associació de pares de xiquets oncològics (ASPANION de la Comunitat Valenciana) i també esporàdicament amb altres associacions que ens han demanat ajuda, com (Càritas, Yorkhill Hospital, Xiquets que viatgen a Lourdes, xiquets cubans, Joventut Antoniana, Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló, Sant Vicent de Paül, Manos Unidas, Creu Roja, ASAMANU, SMARA, C.E.E. La Panderola, ASPROPACE…) en total hem donat més de 50.000 euros.

I la DIVERSIÓ pots comprovar-la visitant-nos…..

Tot el que sentim es resumeix en el nostre eslògan:

“90 MINUTS DE RIVALITAT I TOTA LA VIDA D’AMISTAT”

 

Deja un comentario