I Cursa Solidaria – 21 de Juny de 2014

 cartel_cursa

Clasificaciones

Podium femení
1.Laura Albiol Soler-Silvia Tirado Márquez 00:26:54
2.Ester Clausell Tirado-Eva Rochera Castillo 00:27:28
3.Laura Moreno Almela-Maria Ripollés Pi 00:28:53
Podium masculi:
1.Jose Pascual Menero Torán-Vicent Martinez Adsuara 00:19:42
2.Jorge Mora Chuecos-Anáss Nájim 00:20:01
3. Antonio Recatala Valls-Luís Azañon Sánchez 00:20:48
Podium mixte:
1.Amelia Martin Martinez-Juanan Ruiz Garcia 00:22:29
2.Erica Gumbau Bort-Carlos Aguilella Pallarés 00:22:54
3.Jose Angel Carballo Fernandez-Maria Eugenia Inturias Ustarez 00:23:12
Premi especial a la parella més major sumant la seva edat.
Ernesto Boixader-Jesús Bonillo
Clasificación general

Galeria fotográfica

Albúm de fotos de la I Cursa per parelles

800 corredors van participar en la I Carrera Solidària per Parelles , organitzada per la Penya Cèltic Submarí, amb motiu del seu 10é aniversari i el projecte Units per l’Esperança destinat a millorar el futur dels xiquets malalts de càncer, i en què ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real. Una participació que va desbordar les previsions incials, però que oferí als atletes una vesprada en què la solidaritat, l’esport, el companyerisme i el bon ambient es donaren la mà. I és que amb esta nova modalitat, de córrer per parelles amb la finalitat que els dos membres de l’equip entren junts a meta, tal com va destacar el president de la Penya Ernesto Boixader “ es fomenta més encara la solidaritat, per allò de compartir una activitat benèfica com esta amb un altre company. A més volem donar les gr`cies a tots els atletes i a tots aquells que han participat, perquè, una vegada més, han demostrat el seu suport a la penya i aquest projecte que emprenem a proposta d’ASPANION ( Associació de xiquets de pares oncològics) i en que també col·labora, i molt, el Villarreal CF.”

El bon ambient va ser la constant al llarg de tota la vesprada i també durant tota la prova, que tenia un recorregut mixte de 5`8km, amb arribada i eixida al pavelló campió Llorens, deprés de passar per un paratge tant emblemàtic com el Termet de la Mare de Déu de Gràcia.

En categoria masculina va guanyar la parella formada per José Pascual Menero i Vicente Martínez, mentre que en la femenina les guanyadores foren Laura Albiol i Silvia Tirado. En parelles guanyaren dos campions com Amelia Martí i Juanan Ruiz (campiona de maratons de la Comunitat Valenciana i Campió de Trail, respectivament) Més enllà de ser els padrins de la prova i guanyar en la modalitat, els dos van destacar la vessant solidària de la prova. En el cas d’Amelia destacà “la finalalitat d’un projecte que pretén donar vida”, mentre que Juanan va incidir en la seua vocació de “tornar part del suport que va rebre en el seu dia quan va patir la maltia”

No se admiten más comentarios